Diensten

Contacteer me gerust voor zowel on- als offline copy.

Websites en webshops

Het commerciële anker van uw ondernemingssucces. Schrijf en ontwikkel ze dus met uw potentiële klant in het achterhoofd. Of laat mij dat doen. Ik maak van uw website een verhaal, mét de nodige aandacht voor SEO. Dat Google u ook weet te vinden.

Chatbots

Chatbots zijn de toekomst van het communiceren met uw doelpubliek. Ga dus niet af met een chatbot waaraan je meteen ziet dat het een chatbot is. Durft u verder gaan dan een "Hey, hoe is het"?

Brochures

Gaat u regelmatig naar beurzen of op klantenbezoek? Met een wervende brochure bij de hand laat u een blijvende indruk na. Ja, zelfs in dit online tijdperk.

E-mailcampagnes en postcampagnes

Koud of lauw prospecteren? Moet kunnen. Uw doelpubliek de mailing laten openen en doen lezen, is echter een hele uitdaging. Laat die uitdaging volgende keer gerust aan een professional over. Ik doe niet liever.

Blogs en whitepapers

Uw bestaande prospecten warmhouden doet u anno 2018 best met stevige content marketing. En dat is meer dan enkel inhoudelijk relevante blogs en whitepapers.  Zorg ook voor vernieuwing, originele input en een tone of voice op maat van uw lezers.

Reclamescenario's

Een sterk en origineel scenario is onontbeerlijk voor een productfilm of reclameboodschap. En in het diverse medialandschap van vandaag kan u maar beter zorgen dat u er creatief uitspringt. Youtube, radio en tv: here we come?