Bereik meer met uw teksten, werk met een professionele copywriter met marketingkennis

Ik bouw de brug tussen uw verhaal en wat uw klanten en prospecten willen weten. 

Soorten copywriting

Marketing-strategie &      -research

Strategische marketing-, copy- en contentscan

Creatieve copywriting

Websites en webshops,  direct mail, slogans, videoscenario's, radioscenario's, chatbots...

Content copywriting

Blogs, webteksten, brochures, nieuwsbrieven, whitepapers...

Social media & SEO-copywriting

Facebook, Instagram, Google (SEO & SEA), YouTube

Geen tijd, zin of talent om te schrijven?

Super. Ik wel.

Over Copyjay

Hallo, ik ben Pieter Jan Ghysens uit Hasselt. Met een TEW-opleiding (optie marketing) op zak help ik sinds 2015 bedrijven hun producten of diensten beter in de markt te zetten door slimme marketing en betere teksten. 


Copyjay runnen is een business op zich. Ik kén de uitdagingen waar u elke dag voor staat. En kan daarnaast ook een flink stuk overtuigend en commercieel schrijven. Dat u me heeft gevonden via Google, LinkedIn of Facebook en tot hier bent geraakt, is geen toeval. Dat ik niks of weinig af weet van uw stiel? Dat is waarschijnlijk zo. En dat is prima. Overtuigen werkt in elke branche min of meer hetzelfde. En een frisse blik op de zaken doet overal wonderen.


Ik vind het net heerlijk me te verdiepen in een bedrijf en markt waar ik gisteren nog niet van had gehoord. Uw producten en diensten te leren kennen. Te onderzoeken wat uw concurrenten doen. En vooral: te ontdekken wat u en uw doelpubliek drijft. Pas dan begin ik te schrijven. Klantgericht. Overtuigend. Steeds op tijd. En ik stop er pas mee als u 100% tevreden bent.


testimonials

Enkele klanten aan het woord

Sinds 2015 ondersteunt Pieter Jan ons actief met zijn vlotte pen en fijne humor. Hij verzorgt onze offline- en online communicatie op basis van een strategisch marketingplan dat hij mee bepaalde en realiseerde. In alle discretie, loyaal, flexibel en steeds beschikbaar doet hij wat nodig is, wanneer het nodig is en precies zoals het nodig is. 

Ben Beddegenoots

LITC

Pieter Jan travaille pour nous depuis 4 ans environ. J'apprécie surtout son style vivant et une approche rédactionnelle qui n'est pas répétitie. Chaque sujet est traité différemment, et de manière pertinente, avec un souci tout particulier pour les aspects humains du sujet à traiter. 

Claude Yvens

Transportmedia

Na een toevallige ontmoeting op een logistieke beurs in het Antwerpse kwamen we 'PJ' tegen die blijkbaar net doet waar wij niet zo goed in zijn. Een week later hadden we een meeting in ons kantoor en bespraken we 'hoe TITANS werken'. Copyjay had dit duidelijk goed begrepen: wij zijn uitermate tevreden met de teksten voor zowel onze website als brochure. Ze geven perfect weer hoe wij acteren en behartigen onze business en die van onze klanten elke prospectie opnieuw. 

Peter Huybrechts

Titan cargo

Wat doet een copywriter en wat zijn de tarieven? U vraagt, wij antwoorden (zo snel mogelijk). 

Naam
E-mail
Bericht
0 of 350