Over Copyjay

Mijn levensverhaal. In een zeer kleine notendop, beloofd.

Hallo. Ik ben Pieter Jan Ghysens. 34 jaar, Limburger van geboorte, Antwerpenaar van woonst en wereldburger van mentaliteit.  Met een TEW-opleiding (optie marketing) op zak help ik al enkele jaren bedrijven betere teksten te schrijven.

Copyjay runnen is een business op zich.  Ik kén de uitdagingen waar u elke dag voor staat. En kan daarnaast ook een flink stuk overtuigend en commercieel schrijven.

Vanwaar Copyjay? Vele vrienden hebben me al jaren geleden omgedoopt tot PJ, op zijn Engels. Spreek het maar eens hardop uit, dan heeft u hem normaal wel.

Dat ik niks of weinig af weet van uw stiel? Dat is waarschijnlijk zo. En dat is prima. Overtuigen werkt in elke branche min of meer hetzelfde. Een frisse blik op de zaken doet overal wonderen.

Ik vind het net heerlijk me te verdiepen in een bedrijf en markt waar ik gisteren nog niet van had gehoord. Uw producten en diensten te leren kennen. Te onderzoeken wat uw concurrenten doen. En vooral: te ontdekken wat u en uw doelpubliek drijft.

Pas dan begin ik te schrijven. Klantgericht. Gefocust. Overtuigend. Commercieel. Steeds op tijd. En ik stop er pas mee als u 100% tevreden bent.